PARTY-NIGHT!

Kom nyss till Jennifers pappa på Södermalm, vi ska bara fixa lite saker sen rullar vi tillbaka till tumba. Då ska vi hem till mig, fixa oss sen är det PARTY ALL NIGHT LONG BITCH! Ja, det är ju självklart halloween-fest sen, kan tyvärr inte säga vart. Är redan för mycket folk som ska dit tycker jag ... Jaja, kul ska vi ha iallafall. Vad ska ni göra ikväll? Men vi hörs senare. PUSS!


YOU GOT ME FLY HIGH

Jaja, haha- Kändes som om att det behövdes en uppdatering. Men jag har ingen tid för datan nu, de är bara sova, äta, duschaoch sen PAAAAAAAAARTY! Sånt man lever för ju :$ Jaja ...

Igår fick jag ett samtal av Jennifer vid halv nio att vi skulle till älta, fyfan vad det är långt dit. Menmen, de var fest och vädigt trevliga människor :) Vi sov kvar där och sen åkte vi vidare till vårat andra hem hos hennes pappa i Skanstull. Sen in i en sexaffär, skulle köpta det sista till halloween. Allt är klart för imorn, spååååååååra! HAHA. driver. Men skitsamma, blev ett osammanhängande inlägg och jag orkar inte. Ska sova godnatt.    


MIG LIKE IT.

Hello! Sitter här brevid jennifer och kollar på buttericks internet shop. Halloween festen är ju kirrad, då kommer man ju till vad man ska vara? Djävul vs. Catwoman! Imorn blir det väl att rulla in till city och mysa lite. Idag har jag inte gjort någonting fakitskt bara tagit det lungt efter igår. Väldigt mysig kväll med lite vänner och bubbelbad. Jaja, skriver senare måste hitta vad jag ska vara på halloween nu! Ciao

HAHAHA!

Haha, kom nyss tillbaka till söder efter en liten stund i city. Shoppat lite, köpte ett svart linne med spännen där framme hela vägen, en ny svart bh + string till och en till blå/turkos mjukisdress! Sen fikade vi lite och bara gick runt. Om ett tag så drar vi tillbaka till Tumba, vi måste bara fixa lite ärenden här först. Ikväll ska vi träffa ellan tror jag, utgång antagligen. Men nu ska vi prata lite med Jennifers pappa! Puss


BUBBELBAD OCH MYS!

Nu har vi precis ätit middag, varma mackor! Nu ska Jennifers pappa gå ner och sätta på bastun och bubbelbadet till oss. Sen är det mys, men vi ska springa ner till affären och köpa godis och annat gott nu! Hihi, skriver sen kyss!


OH CRAP!

Haha, jag som skulle bli bättre på att blogga? Jaja, skitsamma.
Jag och Jennifer kom nyss till hennes pappa i stan, vi sitter här vid varsin data och väntar på att maten ska bli klar. Är skiiiiiiiiiiiiiiiiiit hungrig ... Har haft en bra start på höstlovet, fartfyllda kväller med nåra favoriter. Har varit och solat idag, känner för att bli ännu brunare, haha. Solariumtorsk? Javisst! Men nu ska jag vara social med Jennifer och datan. G33k jag vet. Men touch you later bitches. Puss!


Här är jag just nu :)


SOLARIUMTORSK

Ja, tyvär är jag det. Inte bra jag vet men det är bara som ett måste, det är ju så fint att vara brun. Man ser ju mycket fräschare och piggare ut :) Tycker att alla whainar lite för mycket om att man kan dö, få cancer, blablabla. Visst, det kan hända. Men händer det, så händer det. Den dagen den sorgen. Jag älskar iallafall solarium :)


LOVE OF MY LIFE!


BIRTHDAY KID!

Jag fyller faktiskt år :)

"Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva ut i hundrade år.
Javisst ska jag leva, javisst ska jag leva, javisst ska jag leva ut i hundrade år.
Hipphipp hurra, hurra, hurra!"
'


HÖRSTLOV BITCHES!

Tänker inte komma med massa bortförklaringar nu om varför jag inte har bloggar, har helt enkelt inte orkat. Ska börja bättre nu, det lovar jag!

Idag är det sista skoladagen innan höstlovet, även kallat halloween-lovet. Det är väl halloween nästa helg? JAg vet iaf redan vad jag ska vara, en liten djävul (a) haha.

Sitter just nu i V1 med Nicole, Sophia, Selma, Veronica, Maria, Amela, Alexandra & Johanna. Borde jobba lite men orkar inte, not good. Sen efter skolan ska jag slå en pling till Helly och möta upp henne, sen ska vi till Storvretsbadet och möta Ellan, dra och sola sen fixa lite hemliga ärenden med Jennifer. Jaja, kommer iaf bli en grym helg! :) Kyss! 

BIG LOVE!


OH YES!

Hej. Kom in nyss, gick med Jennifer en bit till porten, hunden behövde ändå gå ut. Då hade vi ett litet cry-moment, finns alltd här för dig hjärtat! I stan idag köpte jag en ny mjukisdress och en svart jack/kofta, skit gulliga. Ska även in till stan på fredag tror jag, om det inte blir försent efter fikan med släkten och så,efer är det ju utgång, haha. Nu ska jag visa detjag köpt fö mamma sen för er :)
Kyss!

GASH!

Godmorgon! Har nyss varit i köket och lagt nr två mackor i brödrosten och gjort lite oboy. Idag ska jag till stan med Jennifer. Vet inte riktigt när men nångång mellan 3-4. Bli ett kort morgon inlägg, hördeyss att mina mackor blev klara. Puss!

BRR, ICE AGE COMIN' UP

Har precis smörjt in mig med coconut body butter, luktar skitgott! Idag har jag varit i skolan, sen tog jag bussen direkt till rönninge och mötte upp Jennifer där, vi solade. Sen åkte vi hemåt, i tumba träffade vi Helly och Ellan. Tänkte först dra hem till ellan, sen blev det att jag och hon åkte hem till mig. Färgade mitt hår, blev inte jättebra men duger, är inte värsta lampan nu längre iallafall. Puh! Sen kom Helly hit, vi åt sen drog vi ut igen, rullade ner mot centrum och det blev lite drama där, men är förstående för det :/ men hoppas allt löser sig nu hjärtat!

Nu ska jag geeka lite framville, vilket jag förmodligen kommer göra hela natten eftersom jag är ledig imorn, GREAT! Haha, men ska även kolla runt lite på nätet efter kläder. Fick min födelsedagspresent tidigare av pappa så jag har lite cash som måste göras av med! Det är alltid så, får jag pengar så gör jag av med dom direkt. Har redan gjort av med 600 spänn sen lördags på skit ... Aja, touch u later alligator!


I SKOLAN!

Haha, godmorgon! Hann inte skriva imorse, min syster väckte mig tio i sju och min buss går tjugotvå över. Så behövde skynda mig lite om jag skulle hitte med bussen. Men sen när jag precis hade gått på bussen uppifrån mig fick jag veat att vi började nio. Suck. Aja, skitsamma. Har nyss köpt en päron dricka och sitter i arbetsrummet med nicole och jobbar med den skriftliga delen på vårtat husprojekt. 

Efter skolan ska jag åka och sola med Jennifer och Malin tror jag. Måste bli bruuuuuun! Hihi. Men, touch u soon! 


BIG LOVE!


BIG TRUTH!

You don't know what you got, 'til you missing it alot.

CAN'T SLEEP BROE!

Yo! Vet att min update har vart KEFF i helgen, men det finns bara inte tid till det. Nu i veckan ska jag bättra mig. Hoppas jag. Haha, men helgen har varit tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung. Haha, fyfän vad ond man kan va, haha. Tänker inte skriva ut det. Men i fredags va jag och nåra kompisar hemma hos mig och hade kul, sen i lördags tog jag och Jennifer det bara lungt på dagen, sen vid 8 typ drog vi till Marcelo och glodde film som vanligt, då kollade vi på I Taket Lyser Stjärnorna. Filmen är grym tycker jag. Sen drog vi ner till centrum vid halv 11 och mötte upp Ellan och Jessica, pratade lite med dom, sen drog vi till donken och träffade Micke, Pontus, Marcus och Emilia där, sen kom Malin dit från en fest i Salem som typ hade blivit kaos. Sen hörde Jennifer med sin kära vän Matti vad han gjorde. Då var det efterfest hos Matti! Så vi drog till centrum och chillade på dom. Sen vare party all night long, gick och la oss vid 8 på morgonen. Yeaaaah, helgen har som sagt varit tung.

Nästa kommer också bli det, har redan planer för den. Det är ju fyfän höstlov på fredag, men det händer en annan rolig sak då också. MY BIRTHDAY! Hihi, så ska antagligen fika med släkten hemma sen blir det utgång! På lördag blir det slagg hos elin, troligen och förhoppningsvis utgång då också! Löööööööööööve it.
Aja, nu ska jag. Eller måste. Sova. Skola imorn, fyfän usch, vill inte. Skitsamma.
Godnatt, touch you tomorrow.

00.19

Tjo! Har inte blivit så mycket bloggande idag, jag vet. Shame on me! Har varit med ellan idag, vi harinte gjort så särskilt mycket, bara varit. Fan vad klockan rullar, den va nyss typ halv elva? Aja, skitsamma är ändå ledig imorn. Studiedag. Men otur som man har ska jag ju självklart ha tandläkartid kvart över nio på morgonen. Suck. Aja det är väl bara att gå upp. Sitter som vanligt ochvntar på mina jordgubbar :$ efter det ska jag sova tror jag, men för att fördriva tiden sitter jag och läser på tjuvlyssnat.se . Tung sida om man har tråkigt :) Haha!




tung mamma x)


HAHA


Mina kära vänner Jennifer & Mikaela!


SKOLAN!

Sitter i skolan och tråkar, gör ingenting. Åt nyss en macka, orkar inte gå till lunchen det är ändå äckligt fisk -.- Har ea snart, eller inte snart om 55 minuter visst (a) haha. Men ska nörda lite facebook och sen plugga lite faktiskt. Puss!

FARMVILLE!

Gaaash, jag älskar det spelet! Man blir så glad och gaaah jag vet inte. Har nyss fixat mina jordgubbar och ska planetar något nytt! Man kan fan sitta uppe och vänta för att det inte ska ruttna. Man blir så ledsen då, det kan förstöra en hel dag fan -.- Men sen om man inte har tid att logga in på en hel helg så loggar man in på söndagen så har ingenting ruttnat, fatta vilken lycka? GASH I JUST LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE IT! Funderar på att kanske bli bonde på heltid? Finns det någon sån linje?... Skämt åsido, men kul är spelet!


SLEEP WELL

Så! Kom ut ur badet för ett litet tag sen, fyfän vad skönt det var. Har precis målat naglarna, det blev chockrosa. Väldigt vackert, älskar rosa :$ Nu ska jag smörja in mig med min Kokos- luktande hudlotion, vänta på mina jordgubbar sen lägga mig och lyssna på musik.
Kan jag inte sova, kommer det väl antagligen ett nattinlägg. Har sömnproblem, kan ligga uppe en hel natt utan att göra nånting. Bara ligga där. Fast dom har blivit bättre det var mycket värre när jag var midre, usch på sånt. Det är verkligen sjuuuuuuuuuuuuukt jobbigt. Aja, slut på snacket om sömnproblem. Nu ska jag smörja in mig sen fixa min farm, hihi. Godnatt & Sovgott!<3

SELFCARE!

Kom nyss in, fyfan de ä kallt ute! Mickis ha hört att det ska snöa i helgen :o vinterjackan på! Den måste in på kemtvätt också, det får bli i veckan då, eller nästa vecka (a)
Aja, nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, mmmmmmmmh! Fixa lite seker då också, ta bort nagellack, ansiktsmask och lite annat stuff! Au revoir! (?)


STRAX TILLBAKA!

Drar ut och träffar Mickis och Jennifer enstund nu! Mendans jag är borta så måste ni se parodin som dom två galningarna gjorde igår på Foki HAHAHAHA, så rolig. Men måste rulla nu :) Kyss!

ISTIDEN IS BACK!

Ofyfan vad kallt det är ute! Det snöade imorse i Hallunda och Tumba, sen har det snöat en hel del i Åkersberga! Fyfan, den kanske är vitt imorn när man vaknar då .. Vem vet, den ärju bara en grad ute ...
Imorn?



DESPERATE HOUSEWIVES!

Sho bror! Haha, nejdå. Skooja, lite bara, nog med att jag går i skolan med små turkar behöver jag inte prata som dom. Aja, mycket prat för en liten sak. Bloggade inget mer igår för blog.se funkade inte, skit sida. Kom bara upp "Länken är bruten" -.- irriterande.

Idag vaknade jag halv 11 och böjade skolan vid 8, riktigt lyckat. Vore det inte för att vi hade idrottsprov så skulle jag legat kvar och sovit. Angående provet så tror jag att det gick bra. Det va inom mattgymnastik, alltså kullerbyttor, handstående och sånt. Man skulle gör en serie med 5 olika rörelser och sen kunna berhärska dom om mann ville ha dom lite högre betygen, var inte så särskilt svårt hoppas på ett VG iallafall ;)

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på desperata hemmafruar! :)
Adios!


  

HAHA! typiskt ..

HAHAAAHHAHAAH, jennifer och mickis alltså! Sjuka männskor, dom hade tydligen suttit och kollat på videoinlägg från fokis blogg och hittat nått skitkul :)

aaaaaaaaaaaah, nej nu tänker jag inte laga filén åt dig. Nu får du diska allt det här
Oj
OCH så får du ta ut soporna också.
.. typiskt.
HAHA, det här med typ norrlänsk dialekt. Shit fyfän.

Jaja, men nu ska jag kola ifall min farm är klar, sen kolla lite tv och sen sovasovasova!



BADBADBAD!

Fyfan, har ju precis börjat blogga igen! Kan inte bra sluta sådär, aja nu är det en ny vecka och nya tag. Jag har klarat mig igenom måndag, bara tidag, onsdag och torsdag kvar. en fyfan, då äre helg. Greeeeeeeat!

Idaghar jag iallafall inte gjort så myket, städat hela mitt rum och bytt sängkläder sen även dammsugit hela lägenheten! Visst är jag snäll? Bara för att både min kära mamma och syster är sjuka. Och jag som precis blivit frisk, suck! Jaja, men nu ska jag börja rulla utåt igen, ska möta Jennifer och Mickis! Bloggar mer sen ;) Ciao!


BADBADBAD!

Fyfan, har ju precis börjat blogga igen! Kan inte bra sluta sådär, aja nu är det en ny vecka och nya tag. Jag har klarat mig igenom måndag, bara tidag, onsdag och torsdag kvar. en fyfan, då äre helg. Greeeeeeeat!

Idaghar jag iallafall inte gjort så myket, städat hela mitt rum och bytt sängkläder sen även dammsugit hela lägenheten! Visst är jag snäll? Bara för att både min kära mamma och syster är sjuka. Och jag som precis blivit frisk, suck! Jaja, men nu ska jag börja rulla utåt igen, ska möta Jennifer och Mickis! Bloggar mer sen ;) Ciao!


FYFÄN!

Gelen kväll igår, fast rolig! Nu skajg och jennfier rulla till madde. Kolla resten av fotboller där och bara chilla.Men hinnerinte skriv mer, gör det sen. Puss!


YEEEAH!

Jag är nästan frisk, det är fredag, tagga gaaaaaaaaaaaaaaaalet!




Britney Spears - 3

LMFAO - Shots

Pitbull - Hotel Room

FESTFREDAG!

Godmorgon, hann aldrig blogga på morgonen. Va lite stressad, som vanligt. Men sitter i skolan nu med Nicole, Johanna, Selma och Maria. Försöker göra färdigt min engelska om Anne Frank, sjuuuukt tråkigt. Jag dör! Haha, men saksamma. Har bara ea 50 minuter nu sen, lunch, teknik 50 minuter sen slutar jag runt 11.55. Greeeeeeeeeeat! Senare idag ska jag till min kära mormor och morfar. Han har köpte en ny data med hightek typ. Och han fattar ingenting av det så om jag inte hjälper honom så kommer han släga den i sjön snart eller nått. Inte så kul.
Gash, jag får damp också. Dom har blockat facebook här i skolan så jag har inget att göra på dagarna.

Sen ska jag väl möta upp jennifer, då rullar vi in mot stan och gör lite ärenden. Then it's gonna be a good and loooong night i think ;)

Men ska försöka göra klart allt nu, hörs senare. Kyss!


SLEEP TIGHT!

Ojdå, blev längre än en tripp ner till centrum iallafall! Kom hem för ungefär en halvtimme sen, hihi. Har varit hemma hos pontus med ellan, matte & jennifer. Vi kolla på film och bara chilla galet. Kollade på filmen Taken, sjukt bra även om jag bara såg halva, ellan berätta början av filmen. Den handlade om typ två tjejer som skulle till ena tjejens kusiner i Paris och bo hos dom, men så var inte dom hemma så do hade hela deras lägenhet för sig själva, sen när dom gick ut kom en snubbe och ba; Ska ni med på fest? sen typ lurade dom dom så de va inte fest, dom va typ nån maffia som va riktiga tuffingar. Inte äns ryska maffian vågade gå på dom, så ni förstår då. Dom drogade ner massa tjejer och gjorde dom till horor, typ sålde dom på auktion och sånt shit. Men den ena flickans pappa va pensionerad CIA-agent så kom och slog ner alla. Han va tyngre än Rambo fan :) Iallafall, jag rekomenderar verkligen den där filmen, sjuuuuuuuk bra. Lite scary en ändå.

Imorn är det skola för min del, men går bara till 12 så det är chill, sen ere PAAAAAAAAAAAARTY! Fredag fan, åh great! Man blir så glad av fredagar, visst? Men nu ska jag bara farma klart sen ska jag sova, sova, sova. Så godnatt och sovsött så hörs vi imorn!


Ni måste se den!


WIHO

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag ta 40 bussen ner mot centum ochspringa in på apoteket och köpa strepsils! Känner att det behövs :) Pratade nyss med min kära mamma och fick vetat tt hon också har blivit sjuk, stackarn! Hon har väl förmodligen det som jag, och alla andra, har haft. Hoppas hon mårbättre snart, men ska rappa på lite nu. Ciao!



  

FASHION PASSES, STYLE REMAINS










GAAASH!

Såg att det blir en sån där ful ram runt bilderna! Måste ta bort det. När sånt händer finns alltid designadinblogg.se , skitbra hemsid för bloggdesing.Ska du fixa din blogg själv rekommenderar jag den :)


BORN TO SLEEP!

Godmorgon! Vaknade för typ en kvart sen. Gick inte till skolan idag för ja ill verkligen vara säker på att min feber e borta, e ju förfan helg snart! HAHA. Sitter iallafall här med en kopp té och en hög med piller, tabletter och vitaminer. Måste ju försäkra mig om att jag inte bli sjuk igen, har helgen redan planerad med min kära vän Jennifer . Idag kommer det väl inte hända så mycket, tror inte jag får gå ut med tanke på att jg inte var i skolan, Menmen ... Jaja, kommer väl antagligen blogga mer idag. För nu ska jag in på facebook och kolla så att mina morötter inte har ruttnat!:)


tabletter, piller & vitaminer


GREAT!

Så, designen är äntligen fixad! Höll på att få seriös flipp. Men det behövdes som tur va inte, haha.
Funderar på att stanga av datan och lägga mig under täcket och försöka sova nu, ska ju förhoppningsvis till skolan imorn. Eller det är ju beroende på hur jag mår på morgonen! Hade ju 39.6 graders feber igår, och 38.2 imorse så det är ju bara hoppas på det bästa. Men ska bara foxa klart min farm sen soooooooooooova, hehe.

Godnatt och sovgott! Så hörs vi imorn, puss.


bild fån eken cup i somras, hell i miss that shit! :(


Just do it!

Hej, har fixat en ny blogg nu. Hade ju ddannie.blogg.se förut, kände att jag har tröttnat lite på det! Men here i am, ska bara fixa designen lite, senså.
Har inga planer på att sasta på att bli nya kissie eller liknande. It's good to be random.
C ya!

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0