PARTY BABY

Har precis fönat och plattat håret, ska sminka mig. Idag är det juldagen och det betyder dagen efter julafton då man har pengar och hela kittet och därför är humöret på topp för fest. Ska fixa mig klart sen ringa till några vänner sen fixa lite, sen börja rulla mot stuvsta! Sen är de party baby. Vad har ni för planer ikväll? Ni ska jag leta rätt på min klocka sen sminka mig. KYSS!

 

 


DAVID GUETTA ÄR MIN GUD


David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories

FAVORIT I REPRIS.

Fortfarande vaken, håller på att fixa lite med musiken och min ipod. Funderar på att gå och lägga mig snart, men ska gå en runda md hunden först, imorn ere fest tror jag. Härligt, love it. Men blir kort inlägg, en låt också! PUSS


Teddybears Sthlm - Hey Boy

GASH, LÅNGTRÅKIGT

Precis, nu börjar det bli riktigt tråkigt. Har absolut ingenting att göra, alla kusiner har dragit, syster har dragit till sin pojkvän och självklart ska mamma sitta kvar och prata även fast dom redan har pratat om allting. Suck. Därför har jag gliiiiiidit runt på facebook i ungefär en och en halv timme, fan vad roliga grupper det finns, blev nyss inbjuden till en som hette ''Obama förstörde spelet neger och president'' Lite rasistisk men ändå lite rolig.

Några andra lite roliga grupper:

Vi som älskar musik som stör grannarna
Jag är inte så jävla full, bara du som är så jävla nykter
Vi som dör av garv när någon ramlar
Vem är Martin Mutumba? Vi har Hrvoje Milic
10 skäl till att server alkohol i skolan
Skratta åt hammarby i superettan 2010
Jag skiter i om du inte har något att dricka, men ge fan i min öl
Det är snart 2000 år sedan jesus dog, kanske dags att glömma och gå vidare? (Lite rasistisk bara)
Tofsar ska sitta på benen, inte i håret


JULAFTON.

Hejsan alla!
Sitter här hos min mormor och morfar, har ätit och öppnat julklappar. Har inte hunnit skriva någonting idag, behövde gå upp vid halv 11 för att vara klar halv 12 då jag skulle till min morbror ute i grödinge och träffa en liten del av släkten, sen runt 6 åkte vi vidare till min mormor och morfar, taxin var en halvtimme sen så fick stå ute och vänta. Inte kul.. Men hade tur att va äns fick en taxi, för alla hade ju tagit en snaps till maten om man säger så ... Jag har fått massor med fina presenter, nya skullcandy hörlurar, massa prsentkort och underläder är lite av det, vad har ni fått? 
Men nu ska jag fortsätta vara social med min morfar och sjunga ryska julsånger med honom, haha
FRÅN MIG TILL ER GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Ni missade väl inte Kalle Anka?


DONE.

Puh, har precis slagit in dom sista julklapparna. Julafton imorn, det känns absolut inte som det. Har inte direkt fått någon julkänsla ...

Idag har jag faktiskt inte gjort nåntin typ, sov till halv 4 gick upp åt frukost åkte ner till tumba köpte julklapp till mamma sen åkte hem. Men nu ska jag kolla på lite bilder med min syster. PUSS!


Britney Spears - My Only Wish (This year)

SEG DAG.

Godmorgon! Kan man nästan säga. Har inte gjort ett skit idag, bara legat hemma och degat med Helly och Ellan. Fia kommer hit om en stund, sen ska vi ner till tumba scenen och kolla när kunskap har skolavslutning, då Mickis och Mimmi ska sjunga. Sen ska jag träna tror jag, känns som om att det var ett tag sen. Haha.

Igår drog jag och Ellan till heron city och kollade på bio, såg new moon, den var faktiskt bra. Har haft lite negativa tankar om dom filmerna för alla har whainat så grovt mycket. Menmen, jacob är ju så jävla het hans kropp alltså. MUMS!

Men ska springa ner och öppna porten åt Fia nu, hörs!


MUSIC

I  ......


Taio Cruz - Break your heart

4 dagar kvar.

Egentligen tycker jag att julen är lite överskattad och deprimerande, tillochmed mer än att vara ensam på alla hjärtansdag? Men ändå så älskar jag den! Skumt ... Det är ju bara 4 dagar kvar. Så därför sitter jag just nu hos min mormor och har bakat lite lussebullar, pepparkakor osv. Idag är det söndag, och alltså en officiel bakis-dag. Någon som håller med mig? ¨
Sen en vecka full med rester av julbordet kommer en annan väldigt händelserik ''högtid''. Nyårsafton. Det är bara en bra ursäkt till att kunna supa skallen av sig. Men kul har man. Men ska sluta vara pesimist nu. Lev livet fullt ut medans du kan. Men nu är jag over 'n' out flr den här gången. Keep in touch

 


I'M BACK TO STAY

Okej. Hej, jag är världens sämsta bloggare som uppdaterar ungefär en gång varje halvår, vilket inte är så jättebra. Men det finns några anledningar till det, men det låter mest som bortförklaringar så vi skiter i det. Men here i am once again!


RSS 2.0