LAST FRIDAY NIGHT.

Hej där! I fredags var det party på schemat. Jag, Jennifer och Felicia följde med Matti och hans kompisar till Emanuels landställe i Skanssundet, där hade vi kul hela natten fram till vid 9 på morgonen då första bussen gick. Eller de flesta gick och la sig vid typ 4-5 och sov någon timme. Smart som man är tar man av sig örhängena och lägger dom på hyllan vid sängen och glömmer dom självklart..
Igår gjorde jag inte så mycket, mådde som jag förtjänade antagligen och det var ju inte bra.. Satt på bussen på morgonen och bad till gud att inte lägga en pizza över hela bussen typ.. Nej men typ haha.
Resten av dagen tog jag det bara lungt med Jennifer.
Tog en bild av Jennifer då jag är väldigt dålig på att komma ihåg sånt

SEX ON THE BEACH!

God morgon! Ligger fortfarande i sängen med Jennifer, ligger här som två strandsatta sälar typ.. Vi ska snart gå upp och dricka lite mer kaffe och käka frukost så man kanske piggnar till lite. Igår kollade vi på filmen Limitless, bra film men rätt komplicerad som borde haft ett bättre slut.

Idag ska vi hitta på någonting kul, vad vet vi inte än men något blir det alltid. Senare ska vi möta upp Felicia någonstans här i stan så får vi se vart kvällen leder.
Här får ni ett fint godmorgon-collage. Enjoy!




.


JAG HOPPAS, JAG DRÖMMER

Tjaaa! Kom hem för ett tag sen, sov hos Ellan inatt. Länge sen jag träffade henne, vi satt ute på hennes altan hela kvällen och drack vin och pratade. Det är helt äckligt ute, kvavt, varmt och bara äckligt.. Gick upp från centrum för jag orkade inte vänta på bussen och jag ville typ ta livet av mig.
Nu sitter jag här och dricker iskaffe och äter hallon, ska uppdatera spotifyn lite och så sen ska jag och Jennifer ses ett tag tror jag, nu sitter nörden och spelar tv spel..
Puss!

U SMILE, I SMILE


SOME PEOPLE FEEL THE RAIN, OTHER JUST GET WET

Nemen hallå! Vaknade för ett ta sen här i skanstull. Jag och Jennifer åkte hit igår efter lite om och men. Idag vet vi inte vad vi ska hitta på, finns inte så mycket att göra eftersom det regnar i stockholm idag. Imorgon ska vi däremot på Allsång på Skansen, kult.
I fredag vart jag, Jennifer och Emelie en sväng på Heron City och kollade Harry Potter och dödsrelikerna del 2 så nu är den sagan slut, lite trisst men.. I lördags gjorde vi inte ett skit, låg i sängen hela dagen och kollade på Ocean's filmerna, bra skit dedär. Nu ska jag gå och kolla på Jim's värld. Pusspåre!
Random

WE CAN FUCK FOREVER..


LAST DAY.

Tjaaa! Kom hem från jobbet för ett tag sen. Sista dagen idag, skönt men ändå inte. Har vant mig att träffa alla, som jag förmodligen aldrig mer kommer träffa, varje dag i tre veckor. Har vant mig vid att ha fasta tider, hur mycket man än vill förneka det är det skönt med rutiner.. Senare vet jag iallafall inte vad jag ska göra, ska kanske träffa Ida och fika lite men ingenting bestämt ännu. Vill även dra på bio och se nya Harry Potter. Kanske ska tvinga med någon? Vi får se hur det blir med det. Ska strax hoppa in i duschen iallafall, så mycket vet jag. Hörs senare! Puss

IT'S BETTER TO BURN OUT THAN FADE AWAY

Tjaaaaaa! Kom nyss hem, eller nu ljuger jag. Har suttit hemma i typ en timme utan att ha orkat göra ett skit. Är trött så det är helt sick hur trött jag är. Tänkte iallafall snart hoppa in i en dusch och försöka tvätta bort lite målarfärg från jobbet idag. Vad är det roliga i målning om man inte får måla annat en det som ska målas liksom?
Senare vet jag inte vad jag ska göra, sova ett tag kanske. Men vad vet jag, den som lever får se!
xoxo

DROP DEAD GORGERUS.

Hallååå! Kom nyss in till Jennifers pappa i skanstull. Efter jobbet åkte vi in till söder och köpte lite gott och gick ner till hammarby sjöstad och solade. Man ska väl ta vara på det fina vädret medans det finns, eller?
Ska snart börja röra mig hemåt, måste hinna städa mitt rum! Det ser ut som ett slagfält.. Imorgon blir det jobb igen och sen är det bara två dagar kvar till fredag. Woopwoop!
Nu ska jag gå och hoppa på Jennifer, puss!

FINEST.SE/JENNFS

Japp, jag lever. Var riktigt trött när jag kom hem från jobbet så somnade på dirr. Vaknade nyss, tänkte bara meddela att jag lever!
Sen får ni inte missa min vän Jennifers blogg! Där skriver hon om allt från galna helgers bravader till hennes egna skönhetstips. Så http://finest.se/jennfs !



SÖNDAG.

Hej bloggen! Sitter just nu hos mormor, ska grilla om ett tag. Mums! Har varit rätt kass uppdatering, men det har varit helg. Kan dra den lite snabbt;
I Fredags firade vi Felicia lite som hade fyllt 18 i tisdags. Vi satte en ögonbindel på henne och åkte sedan ut till vänner i Nacka (hon fick åka från skanstull till hästhagen? i nacka med täckta ögon), där blev det sedan fyverkerier, alkohol och skratt! Vi sov sedan där och som vanligt kom man inte i säng förens vid 7 på morgonen. Åkte sedan hem vid 12, kan ju säga att man var rätt sliten, i'd drank a little more than i should om man säger så. Men glad är man för det ändå för kul var det!
Lördagen är en rätt oklar dag, åkte hem till Jennifer, köpte kebeb, åt och sen la vi oss och kollade på harry potter, båda slocknade efter typ en kvart och sov i ungefär 4 timmar, gjorde sedan ett nytt försök att kolla på filmen, somnade lite då och då. Efter två filmer till typ somnde vi båda sött och sov till tolv idag. Idag har det sedan inte hänt speciellt mycket, duschat, varit halvtbakis fortfarande och som sagt sitter man nu hos mormor och ska äta om ett tag!

GOOD NIGHT

Ohemge, här är en väldigt, väldigt trött chey som alldeles strax ska gå och borsta tänderna och lägga sig i sägen för att sedan sova som en prinsessa.
Kom iallafall nyss hem från jennifer, vi har bestämt oss för att ha Harry Potter-marathon eftersom att sista delen av sista filmen har haft premiär och man kommer ju knappt ihåg någonting. Så ikväll körde vi första filmen, check!
Har inte mycket mer att säga förutom godnatt, hörs imorgon!

HAHAHAHAHA

PRECIS…….

-

I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken and the one that could always brighten up your day even if she couldn't brighten her own.

WORKWORK

Hallå där! Kom hem från jobbet för ett tag sen, chilldag idag troligtvis imorgon också ifall det regnar. Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon vilket betyder festligheter woopwoop. Speciellt nu när Felica har fyllt 18 också!
Fick även hem mitt nya sim-kort idag som har mitt gamla nummer. Lyckades ju tappa iphonen i söndags, men har samma gamla nummer fast inga kontakter. Sitter just nu med en gammal sony ericsson lur men har ögonen på en vit iPhone 4.
Ska strax käka middag är svinhungrig så lite kött, sallad och bea sitter bra. Så hörs väl kanske senare ikväll. Puss!



THE SUN IS SHINING

God morgon!
Orkade inte dra till jobbet idag, lat chey? Nej bara väldigt, väldigt trött. Nog om det!
Har precis ätit frukost, två fullkornsmackor med ost och en fet kopp kaffe. Ska strax hämta en till om jag orkar gå till köket. Menmen, det är vackert väder och sommar i stockholm. Vad gör man då? Man drar med sig en väldigt god vän och myser på något gulligt café eller på en brygga! Ska snart börja göra mig i ordning och sen dra mig mot stan med Jennifer. Funderar på att dra upp en bildbomb från Kroatien ikväll, skulle ju vara rätt kul?
Ha en awesome dag så hörs vi senare!
Gammal bild på mig och Jennifer!

FEELS LIKE JUST YESTERDAY

Hej mina kära, Hello dear eller Hola amigos kanske?
Saksamma, kan dra en sammanfattning av det viktigaste det senaste året. Eller försöka med det jag kommer ihåg..
Ja, slutet av 2010 och början av 2011 då. Har fått en iphone i present, som jag sedan lyckades tappa någonstans ute på en 500 meters gångsträcka. Igår var det btw, så sitter med en från stenåldern och med tillfälligt nummer. Har även tagit bort tandställningen så no more braceface här inte, rätt nöjd med resultatet medan andra jag har rockat like fashion hasn't med på helgerna tycker att det blev rätt awesome så fint blev det ju. Sedan så har ja ju gått ut nian också, hatkärlek till den dagen alltså. Mycket tårar, vissa glada andra inte. Tog mig även vatten över huvudet och höll tal på avslutningen vilket blev lyckat, enligt mig iallafall.
Har ju inte hänt så mycket egentligen, pluggat röven av mig sista delen i nian så till hösten börjar jag Ekonomiprogrammet med inriktning marknadsföring och reklam på Thoren Business School som ligger på Medborgarplatsen, chill blir det ju. Nystart med helt ny skola, lärare och elever.
Sen kom jag ju hem från Kroatien för ungefär två veckor sedan, åkte den 18/6 kom hem den 2/7 solbränd och solblekt hår. Känns ju dock som all färg försvunnit sen jag kom hem, inge vidare bra väder i Sverige om man säger så.. Det får räcka, slänger upp lite bilder också. Sen går jag över till Jennifer tror jag, hon ville att jag skulle komma över och dricka kaffe och käka glass. Vem säger nej till det liksom? Aja, hem i skaplig tid sen för jag ska nämligen upp och jobba imorgon! Woopwooop

Förlovat sig har man gjort
Har ett awesome nyår 09/10

Rockat trots snön
Attackerad av paparazzis

Festat

Festat ännu mer

Besökt Sophia i Grekland

Varit en snäll vän och ställt upp på smink projekt

Fjällen med klassen
Umgåtts med underbara vänner
Prom
Partied even more

RSS 2.0