I♥BASTU!

Hej där! Jag och Jennifer sprang ner i bastun efter promenaden, vi satt där nere i 90 grader i nästan två timmar, riktigt jävla härligt alltså! Men anisktsmask, hårinpackning, body scrub osv..
Just nu ligger vi i sängen och små tittar lite på tv;n och pillar på våra datorer som vanligt.. g33ks.se
Men nu säger jag godnatt för idag och sov gott! Så ska jag fortsätta läsa första boken i twilight-serien Om jag kunde drömma för andra gången, hihi.


Imorgon är det ju valborg, vad har ni för planer? Fest? Kolla på brasa och mysa?

LIFE IN VIDEO!


JAG SKOJADE INTE!
























Haha, men det är ju valborg imorn och visste inte vad jag skulle ha på mig! Så tog med lite olika, fast skulle ioförsig kunna stanna här i ett halvår...

MY DEAR.

Nej men hallå! Kom fram till söder för en liten stund sen. Aj säger jag bara, innan vi åkte från tumba packade jag och Jennifer två feta väskor med kläder. Min vägde troligtvis mer än vad jag själv gör... Haha, vi pratde ju med våran kanske blivande chef Johan idag, trevlig kille. Han skickade mail och då kändes det som om att jag behövde få lite ordning i min hotmail-inkorg. Så har suttit och raderat 4670 meddelanden, inte kul kan jag ju säga. Men nu ska ordningen hållas! Nu ska vi packa upp lite, puss! ♥

INGEN RUBRIK.

Hej på er! Harft en bra dag? Inte jag, är sjukt jävla trött. Det för att mina tandhelveten inte tillät mig att få mer än tre timmars sömn. Jag och Jennfer pratade även med chefen för det där säljarbolaget jag har pratat om, vi ska på informationsmöte på onsadag nästa vecka. Är riktigt taggad faktiskt! Hinner inte skriva så mycket mer, ska nu ner och simma någon timme sen bär det av till stockholms stad för fix inför imorgon! Ha det bra, puss

?!?!?!

Fixar designen senare när jag har tid! Antagligen inatt.

COLA, SPOTIFY OCH EN MASSA OGJORT PLUGG.


Just nu sitter jag såhär i min säng, kan det bli mer g33k?

OH HAPPY DAY!

Hallå där! Hur mår ni? Jag mår bra idag, förutom grymma spänningar i underkäken. Var på medis idag hos tandregleringen och fick mina räls under, kul. Haha, Jennifer följde med mig dit. När vi var på vär dit så möter vi en skolklass i trappan och en unge först till mig ba; Är det inte du som är blondinbella? Haha, jag kollade lite konstigt på honom sen så fragade han Jennifer samma sak.
Vi gjorde dom säkra på att vi inte var hon innan vi fortsatte upp för trappan skrattandes.

Kom nyss tillbaka från en liten runda i ringen, gick mest dit för att kolla saldot på kontot för dom har ju tagit bort bankomaterna som finns här precis vid Jennifers pappa. Iallafall när vi gick där så gick vi förbi några säljare, blev uppraggade av dom och nu har man nästan helg och sommarjobb. Det är nice.
Ska hjälpa Jennifer att klippa ihop en film nu, puss!

FUCK IT.

Hallå! Vet att hela designen är totalt sne. Men lev med det, orkar inte fixa det nu. Får bli imorgon på någon tråkig lektion istället.
Skulle somsagt pluggat nästan hela dagen idag, men har jag pluggat någonting? Nej! Illa, riktigt illa det där. Undra hur fan det går med min skolgång alltså. Till skolan bär det av imorgon, men nu; SpyKids 1 och sen göra kudden sällskap! GODNATT!

NY VECKA.



!?!?!?!

Håller på att trixar lite med designen, men den vill inte riktigt som jag. Därför kan det se skumt ut ibland!

SOLEN HAR HITTAT TILLBAKA!

Hej! Har precis varit ute och gått med min hund i ungefär en timme, så jäkla härligt väder alltså! Det är sjukt, man blir så glad av sol och värme. Det som skulle vara typiskt nu är att om det blir snö till valborg?
Gick iallafall inte till skolan idag, dels för att jag inte hade lust att röra mig från sängen och dels för att jag hade mensvärk som en jävla jude. Skulle egentligen haft so-seminarium idag, men det fick flyttas framåt. Skönt att det gick!

Sitter just nu ute på min balkong och dricker iskallt limevatten, så gott och fräsht! Vet ni att man borde engentligen dricka ett glas varmt lime/citron-vatten varje dag? Det rensar hela kroppen och ger en bra start på dagen + att det skitgott. Men nu ska jag och mamma göra lite kycklingsallad med bulgur och tzatsiki, sen blir det pilates! Måste ju komma iform vare sig man vill eller inte.
Hörs senare!


@ FACEBOOK


Vart ska man börja? Skadeglädje är den bästa glädjen, utan tvekan. När någon langar en fet vurpa så kan det göra min dag. I love skadeglädje!



VECKOSLUT.

Hallå! Min uppdatering har varit K-E-F-F, inga bortförklarningar här nu så, jag har alltså helt enkelt inte orkat eller haft lust att upptadera. Det är illa, jävligt illa.

Men nu är det söndag. Vilket menas med veckoslut, vilket menas med en ny plågsam, seg, tråkig, trött vecka i skolan. Men vet ni vad? På fredag är det valborg, wooho! Är ju egentligen ingenting att fira, men vadfan? Det är ju tradition så där har alla sin anledning till att supa, ragga och göra saker dom engentligen inte borde, "a morning full of akwardness is better than a night full of lonliness" eller hur var det? Haha.
Nu blir det att fortsätta kolla på Da Vinci-koden men min syster och en sovande Hampus! Puss.

THAT'S MY BOYFRIEND, HE JUST DOESN'T KNOW IT YET.


My love.


SUDDEN FUCKING DEATH.

Hallå! Kom hem från träningen för ett tag sen, skönt att börja träna igen! Kom hem, då blev det kycklingwok och hockey, såg väldigt ljust ut ett tag, när det var sisådär sex minuter kvar. Men självklart kvitterar ju hv, skit. Så nu är det sudden igen, vad är det.. 4:de matchen irad? SIICK.
Hoppar ner i ett bad efter matchen, sen måste jag plugga lite med bildprojektet. Hörs sen!


Bäst i Sverige!


FUCK MY FUCKING LIFE.

Sitter i v1 och jobbar på min svenska dikt. Och vad ser jag utanför fönstret? FETA FUCKING SNÖFLINGOR FALLER FRÅN HIMLEN!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?!?!? Varför? Det är snart 1 maj och då är det inte snö. Jag blir fan deprimerad....



SUNSHINE MAKES ME HAPPY.

Hola caramelos! Ha estado fuera y se fue el perro, el clima tan agradable exterior. Muy bonito. Recién han tomado libros en español y el pensamiento estudiar un poco!
Eller ska jag ta det på svenska?

Hej snyggnigar! Har varit ute och gått med hunden i det fina vädret, riktigt härligt att vara ute! Har precis tagit fram spanska och matte böckerna, tänkte börja plugga lite!.....

Ja, så kunde det ha varit... Men jag? Plugga nu? Nej, men det är väl ändå tanken som räknas? ElleR?
Men nu ska jag dra och jobba lite på hudcancern (igen) Ha det bra sålänge, puss!


STRESS.

Godmogon! Vaknade för ett tag sen, ska till skolan nu för matteprov och simprov. Men måste spriiiiiiiiinga till bussen nu. Hörs sen, puss!

@FACEBOOK


Så sant, kanske borde. Jag kan, jag vill.. Men jag orkar inte.

I'M NOT TRYING TO IMPRESS YOU BUT........ I'M BATMAN!

Nu är vi tillbaka från solariet! Folk måste trott att vi var dumma i huvudet som såg oss, gick med halsduken uppe vid öronen typ och solbrillor i högsta hugg! HAHA. Får bli ett kort inlägg för min dator dör snart, puss!

NEXT; SOLARIEÖARNA

Nu drar vi och jobbar på hudcancern här på söder! Tillbaka om ett tag, puss!


NEWNEWNEW.


Har även köpt två fina hanlsband, men fick ingen bra bild på dom.


SÖDERNATION.

Hallå! Kom precis till söder, har varit på medis och götgatan och kollat lite i affärer. Hittade en vit skjorta, väldigt fin. Har en sån ljusblå/jeans färgad också. Den köpte jag för några dagar sedan! Letade även efter ett litet nit-armband i svart och silver med det verkar inte finnas någonstans längre.. Hade ett men det gick sönder. Ligger just nu i sängen men Jennifer och kollar på Pocahontas 2 som går på disney channel. Man blir aldrig för gammal för det enligt mig. Haha, men nu ska jag fortsätta med att kolla på filmen. Hörs sen, puss!


Älskar alla gamla disney filmer! Nostalgi


SUCK..

Självklart ska min kamera strula.. Bilder får blir senare!

FRRRRRRRRRIDAY.

Hallå bloggen!
Har inte bloggat så mycket på senaste, har helt enkelt inte haft tid. I'm sorry. Men idag är det fredag och då är vi glada! Sov på söder inatt, höll inte på att komma upp till skolan, illa. Men kom upp tillslut men missade tuben, men hann faktiskt i tid ändå. Hade inte någon lång dag i skolan alls, riktigt sköna fredagar jag har alltså. Slutade runt 10 idag, men brukar sluta runt 11 halv 12. Sen mötte jag pappa, fick pengar, pratade lite och sen drog jag tillbaka hit till stan. Tänkte kolla efter en bustier inne i ringen, men självklart har inte h&m några alls, lidex har tagit bort sin underklädsavdelning och twilfit hade inte några fina. Men ska dra med min Jennifer in till city och kolla runt lite där. Nu ska jag lägga in lite bilder på vad jag köpte här om dagen när jag var i stan med min syster!


Bild från Grekland förra sommaren med Fia, miss it. Värmen och alla härliga greker! Överväger fan på att tvinga mamma att låta mig åka ner i sommar igen..


SCHOOL.

Hallå! Sitter i skolan nu, har svenska. Ska fortsätta min diktanalys... Världens tråkigaste uppgift att göra, svenska är inte dirket favortiämnet.. Kan bero på riktigt seeeeeeeeg lärare.
Var i stan med min kära syster igår, handlade lite. Slutade tidigare än henne, så tänkte att jag åker till hennes skola. Hon går i Kunskaps gymnasiet i Globen. Så tog tuben till lilje och sen tvärbanan till globen, virrade runt där för att hitta hennes skola, den ligger ju typ gömd.. fick med mig ett par solglasögon, en skjorta och ett par örhängen. Kan visa sen! Ska forsätta med pluggandet nu, puss!

PROBLEM.

Någon som vet hur man ändrar textstorlek på texten i kommentarfälten? Den är just nu väldigt liten...


Edit: FIXAT!!!!!!!!!!!!

UPDATE FRÅN KÖKET.

Mamma tvingar mig att diska!


JARÅ.

Härligt med vinst, vi är påväg upp! 3-0 mot Trelleborg
Alltid oavsett älskade.





SLEEPYHEAD.

Godmorgon. Vaknade för en halvtimme sen, har sovit sedan halv 4. Helt sick och inte okej, fattar inte hur jag kan sova så sjukt mycket? Samma sak varje vecka när det är skola, jag går upp, är i skolan, kommer hem, äter två mackor, sover, äter middag, sover igen. Är det någonannan som också har det så? Det blir faktiskt ganska jobbigt ibland, aja. Nu är det så att jag har HPL-prov eller något sådant skit imorgon, typ hjärt och lungräddning? SKJUT MIG!? Hade ju spanska prov idag också, tror jag failade så hårt på det så det inte är sant. Men ska väl börja plugga nu så jag inte failar på det andra också... Skriver sen om jag inte har dött! PUSS


C00L IN SCH00L.

Hola! Sitter i caféterian med Ester, Nicole och Lara. Har haft spanska prov och skulle tydligen ha lektion efter, men bryr vi oss? Nej! Riktiga c00lingar. NOT Men får bli snabbt, ska till lunchen nu, puss!

SORRY DEAR...

...För min keffa uppdatering den sista tiden av lovet.
Ska jag sammanfatta hela lovet så har det varit ganska segt men ändå rätt skönt. Varit frisk ungefär 2 dagar av lovet, resten sjuk. Dom två dagarna var det ju självklart fiesta, även en dag till när jag inte mådde så bra.. Haha, party har väl antagligen inga gränser.
Nya veckan börjas med ett fett spanska prov klockan 8 på morgonen, riktigt härligt när man har totalt glömt bort det. Eller kanske förträngt det..
Nu ska jag sova, men kan slänga upp lite bilder från veckan som varit;


Jennifer och Jag


Moí

Inte världens vackaraste bild, men den duger i krig. Eller?


John och Jag


Ja, jag och Jennifer slaggade i hennes bubbelbad en natt, varför? För vi inte kunde sova pågrund av två snarkande bögar.


YEY.

Nu verkar designen äntligen funka! Vad tycker ni om den?  Tycker nästan att jag kanske är lite för vit för en såndär design ;) Skämt åsido

Men nu är det så att jag ska ut och vandra med min lovely hund, sen ska jag lägga mig och dö och pressa desperate housewives. Hörs!

Edit: Om ni inte ser designen, uppdatera sidan genom att klicka på F5 eller uppdatera-knappen uppe vid adress-fältet.

:@

Nu blir jag riktigt sur! varför visas inte min nya design när man skriver in bloggen url me när man kollar på förhansdgranska och spara så gör den det?!?!?!?!?!?! fakk majj lajf.

OMBYGGNAD.

Nu håller jag på och fixar och trixan bland alla koder, kan därför se lite roligt ut!

NY DESIGN.

Hallå! Har suttit och pillat lite på en ny design, behöver byta. Slänger upp två headers nu, ska forsätta fixa med typsnitt och färger. Enjoy!

1.

2.


NEWNEWNEW.

Innan vi drog till nacka igår tog vi en sväng till Medis och älskade götgatan. Behövde köpa någonting nytt nu när äntligen allt är öppet!!! Hittade en jättesöt body faktiskt. Hade aldrig provat en body innan men den här var jag bara tvungen att prova, och i en påse med hem sedan. Köpte även ett par söta örhängen i form av ett par rosetter med lite bling på.


Förlåt för riktigt keffA bilder, men vad ska man göra? Det är bara en mobil...



PSSSSSST.

Lite bilder från kvällen finns uppe i Jennifer's blogg!

PRINCESS IS BACK, WITH A HANGOVER.

Ja, hallå! Kom hem för sisådär en timme sedan, jag och Jennifer sov i stan igår också eftersom vi var hos en kompis i nacka på fest igår.Vi kom hem runt halv 6 imorse har jag för mig. Hade väldigt trevligt, la tydligen en väldigt vacker vurpa när vi skulle gå genom skogen till busshållplatsen. Jennifer och Fredrik höll på att dö, menmen vad ska man göra? Kul att man kan göra någons kväll utan att anstränga sig!
Nu ska jag återgå till min pan-pizza och cooooooola, kisses.

FML PÅ RIKTIGT NU ALLTSÅ!!!

Jag sover inte, kan inte sova. Vet ni varför? Jo det ligger en idiot breve mig som snarkar som en jävla åsna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gosh, har redan kollat på två filmer, kanske en till? Riktigt härligt det här med tanke på att man ska upp klockan 10! Gah, skjut mig!

GOD SAVE THE WORLD.

Alltså, alla dessa röda dagar hela jävla tiden. Dom förstör mitt liv. Ingenting öppet! Man ska gå och handla någonting för presentkortet man fick i påskägget? Allting stängt. Man ska gå handla för fest? Nej då är allting stängt. Man ska gå och handla pinnar? Nej då är ica stängt och man måste gå till sibylla och handla annat äckligt märke, det är fan inte okej.  För allt går under snart.




G33K.

Hallå! Något bubblande och skitsnack blev det inte, nejnej. Gissa vad vi fastnade framför? Ett tv spel, har suttit och spelat sedan halv tio ungefär. Det är riktigt illa alltså. Så nu är jag och Jennifer officiella g33ks, vårat liv är över... Tror nog det beror på att systemet inte har haft sina orginella öppettider under påsken. Måste vara därför! Skämt åsido, eller? Haha, men nu ska vi laga nudlar, ching så länge!


Det här spelet blev våran undergång!


HAHA.

Hej! Kom precis innanför dörren hos Jennifers pappa, snodde med mig min systers iPod touch när jag akte hemfran. Elak jag är... Har fortfarande inre bestämt mig för vad som händer ikväll, surt. Menmen, nu blir det bubbelbad och skitsnack. Puss!

NEXT: SÖDERNATION

Hallå! Jennifer kom hit för en stund, vi ska starx börja rulla mot in mot staden, ovanligt? Nej inte speciellt. Har varit nere hos min mormor och morfar i solbo och ätit påskmiddag med släkten. Och folk har rätt, släkten är värst! Haha.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, förslag? Aja, nu ska jag röra mig mot bussen.




SORRY DEAR.

Ja precis, har inte bloggat särskilt bra på senaste. Har haft mycket crazy och cozy för mig.. Hihi, nyfikna? Ni får aldrig veta. Kanske gör en "har gjort lista" i slutet av lovet. Idag har jag bara tagit det lungt, vaknade på söder, först runt 12, sen somnade jag om och vaknade vid 3 igen och sedan vid 5. Lite synd, för det har ju varit grymt väder alltså. Hoppas det håller i sig! Har även jobbat på hudcancern idag, hard shit. Men börjar faktiskt bli ganska brun nu, de är najs.
Känns som om att jag har tagit det väldigt lungt nu i början av lovet, so not me.. Men blir väl förmodligen ändrig på det snart. Nu ska jag jobba lite på en ny design, sen göra kudden sällskap! Godnatt.


PÅ SÖDER.

Hallå! Hann inte att skriva innan jag och Jennifer fick en impuls att åka in till hennes far i skanstull. Så nu är vi här! Vi har suttit vid the pirate bay och satt flera filmer på nedladdning. Gissa vilka? DISNEY FILMER! I just love it. Tänk er, Alice i Underlandet, Skönheten och Odjuret, Törnrosa osv. Vi ska ha lite dinsney-marathon, lite nostalgi kväll. Väldigt mysigt!


CHECK.

Hej där! Har precis ätit en mysig "påskmiddag" med familjen, ska alldeles strax över till Jennifer och se vad hon har för sig. Fick även mitt påskägg idag, det blir man aldrig för gammal för! Eller? Tycker iallafall inte jag. I påskägget låt självklart lite godis men även ett presentkort på H&M och 200:-
Hörs senare, nu ska jag springa över till Jennifer!


PÅSKLOV.

Kom hem för sisådär tio minuter sen, mötte mamma och mormor i tumba för att handla lite till ikväll och så.. Försöker även få tag på Jennifer, men det går ju inte så jävla bra. Tror antagligen att hon ligger och sover, för hon är inte i skolan, svara inte i telefonen och är inte inne på facebook. Suck, behöver min laddare hon ligger hemma hos henne, luren ligger här och piper brevid mig. Funderar faktiskt på att springa över och väcka idioten. Men först ska jag gå och prata lite med min kära mor. C ya! Puss.

C00L.

Hej igen! Sitter i caféterian nu och spelar ett väldigt gammalt kortspel, röda hand, med Izabella, Johan, Emil och Gustav. Har bild om ungefär tio minuter, sen slutar jag. Eller det är ea-matte men det struntar jag i.. Höhö, badbadbad. Vad ska man göra första kvällen på lovet då? Mys-kväll? Supa skallen i bitar? Bio? Vad ska ni göra? Puss!


SCHOOLMODE.

Hej! Sitter i skolan, har Svenska. Har precis fyllt i mina omdömen till utvecklinmgssamtalet. IZABELLA ÄR SÖT hihihi :). Var nyss och hämtade min rättade rapport, G+ kan gå upp mot VG+ om jag gör nya diagram.. Något att tänka på kanske? Ja. Medan jag gjort det gick izabella loss på tangenterna, hmm.
Efter det är är det lunch, sen bild sen påsklov bitch! Men nu så ska jag göra min riktigt tråkiga diktanalys... suck. Hörs, puss!

RSS 2.0