DESTINATION; GGGGGREKLAND

Nu går ska jag alldeles strax gå igenom gaten! Hörs om 3 veckor PUSS!

AAAAAAAAAARLANDA.

Såm nu har jag fixat trådlösa här på arlanda! Fattade ingenting men sen hjälpte någon snäll rickard mig på kundservice. Mitt plan går 14.55 så har ett tag kvar att sitta här, men då ere najs att jag har 2 hela säsonger av entourage! Landar i grekland vid halv 8 ikväll. Där möter Sophia mig!
Ska glo lite entourage nu, hör sen innan jag intar planet! ciao bitch

HERE WE GO!

Hallå där! Nu har jag precis packat klart allting. Har flygit runt hela veckan för att köpa saker till innan resan, typ sololja, nya kläder, väska, parfym osv. Har varit helt crazy, och så jävla varmt.
Var i stan idag och fixade lite saker och köpte en ny väska, fyfän vad lökiga bussarna och alla inuti är... Nasty shit.
Nu ska jag kolla på entourage! PUSS

OHYES, SHE DID

Har precis dragit på mig kläder i hopp om att inte kladda massa blod på dom, har nämligen cuttat upp hela mitt finger idag när jag skulle diska och det bara sprutade blod... Jag har tvingat med min kära mami till skärholmen idag, taxin kommer tio över. Måste handla lite!!!!!!! Ikväll kommer jag inte göra så mycket, måste tvätta och städa. Sen åker jag på måndag! Den här veckan har gått så jävla fort och det tackar jag gud för.
Touch you guys later! ♥

WITHOUT YOU, I'M GREAT

Ligger i sängen och pratar med Jennifer i telefon, hon borde gå och lägga sig! Hon ska ju jobba imorgon... Men ska fortsätta snacka om precis ingenting PUSS!

ARI FUCKING GOLD


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BEBIS!



I WOULD TAKE A BULLET FOR YOU BABE

Hallå där! Har precis fixat klart naglarna, filat och slipat sen målat. Så nu är dom väldigt vackra! Tidigare idag tänkte jag att det kanske blir kul om jag och min mamma har lite mor-dotter tid innan jag lämnar henne i tre veckoer så jag och hon var ute i skanssundet idag och solade och bara tog det lungt. Det är helt sjukt hur kyligt det är i vattnet här i sverige, har inte badat ute än om man inte räknar med pool. Helt sick man, badade i början av juni förra året första gången... Tar väl första doppet i grekland!

DDDDDDDDDESIGN

Har pillat ihop en liten design, inte helt klar men nu ska jag gå och lägga mig! Fixar mer imorgon, godnatt

YOU THINK YOU'RE COOLER.

Nu är det så att det är ungefär bara cuatro días kvar tills jag åker till grekland, sick man.  Jag har inte hunnit få bort allt det överflödiga snoret som har funnits i min näsa i sisådär två veckor, det vägrar alltså. Det är typ så är att jag snyter min så jag tror att halva hjärnan kommer med, sen finns det fortfarande kvar 2 kg typ. Capish? Så det är ju bara för mig att springa förbi något apotek imorgon och inhandla menthol-nässpray!
Måste även inhandla ny sololja för min lär ta slut innan jag har tagit mig igenom dom här fyra dagarna, ska nämligen bli mellan 27-32 grader varje dag fram tills måndag.
Nu ska jag måla om mina naglar, sen blire entourage

PUSS!


TAGGELITAGGTAGG

Sitter och kollar runt lite på arlandas hemsida, ska ju ha med mig dator till grekland. Så frågan är, är wifi-uppkopplingen där bra? Ska ju sitta där i 2 timmar helt alone, nångonting att sysselsätta mig med skulle ju inte sitta helt fel.


SMART HAS THE PLANS, BUT STUPID HAS THE STORIES.

.

WAKE 'N' BREAK


KÄNNER INGENTING.


!?!?!?!?!!?!?!

Får adhd, någon som kan fixa tillbaka profilbild och "Om" i min menyrad? Fungerar inte enligt designadinblogg's instruktioner....

LONG TIME NO SEEN.

Hej på er också! Ser att ni inte har lämnat mig även fast min uppdatering har varit KASS på senaste tiden. Men nu är det sommarlov så tänkte att jag har väl tid för det är nu.. Eller så ångrar jag mig om en vecka och skiter i det. Vi fär väl se hur det blir.
Nu sitter jag iallafall här och laddar ner lite filmer som jag sen ska ha med mig till grekland, åker ju på måndag den 12 och kommer hem måndagen den andra augusti och det ska bli riktigt härligt! Är lite sårad över att båda mina favorit serier är slut, iallafall fram till i höst. Självklart pratar jag om dom desperata hemmafruarna, säsong 7 kommer ju ut nu i höst och är taggad på den. Tänkte underhälla mig med Gossip Girl så länge men, har redan kollat på säsong 1 och 2, sen finns ju inte 3an ute typ. Får väll sitta och nörda piratebay lite till och hitta en annan, kanske entourage? Eller The secret life of an american teenager? Vi får se..
PUSS!


Här är jag snart!

RSS 2.0