HAHAHAHA.


"Jag älskar alkohol på lördagkvällen, men på söndagmorgon vill
jag inte ha med honom att göra, tills det blir fredag igen..?"

 


SÖNDAG?

Hej!
Jag och Jennifer kom hem för ett litet tag sen, vi har varit och ätit på en insisk restaurang inte så långt härifrån bjurholmsplan. Riktigt gott var det, åt chicken curry madras(?) med ris oh nan-bröd. Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, är lite partysugen faktiskt(?) Ska kanske kolla om det händer någonting kul ikväll haha. Men ska gå och hoppa lite på Jennifer nu! PUSS

LOVELY.


''Dom ändå två männen som förstår sig på kvinnor; Ben & Jerry.''
Nu blir det film-mys med Jennifer!
PUSS!


MYSKVÄLL.

Hallå!
Sitter här på söder med Jennifer hos hennes fader. Kom hit för ett bra tag sen, somnade faktiskt riktigt tidigt igår, vid hakv tio. Helt sjukt, gick och la mig för att kolla dom sista avsnitten av The Vampires Diaries sen somnade jag. Fast det var riktigt skönt, men så blir man väckt vid 6 på morgonen av att min kära syster kommer hem gråtandes typ. Hon hade blivit förföljd av två snubbar från tumba när hon och hennes kompis hade splittrats. Lite läskigt faktiskt..
Nu funderar jag och Jennifer iallafall på att gå ner och sätta på bastun och bubbelbadet sen gå och köpa godis. Men Jennifer vill inte dela en ben & jerry's cookie dough för jag äter bara kakbitarna, haha.
Ska springa ner nu så vi hinner till konsum innan det stänger. Puss!


SPORTLOV.

Yo!
Kom hem för ett tag sen, har varit på Sydpoolen SPA. Riktigt skönt! Var där med min syster och min morbror.
Idag är det fredag och jag funtar på hemmakväll, är för lat för att kolla om det händer någonting och så är jag riktigt trött. Men vadfan, jag har ju hela lovet på mig att supa bort tankarna med vänner. Men dom kommande 9-dagarna ser jag fram emot faktiskt. Ska fortsätta mitt väldigt 3vliga samtal i telefonen nu. Hör av mig om jag får för mig att rulla utåt. Puss

C00L IN SCH00L.

Hej!
Sitter i v1 och har svenska, ska egentligen skriva min rapport men fattar inte ett tom-tit alltså. Menmen, vad ska man göra? Efter det här har jag lunch, fast funderar på att rulla till donken och äta chicken nuggets eller med till hallunda och käka en fet kebab.
Senare idag har jag träning, sen ska jag sova hos fia tror jag. Men snart kommer mi lärare käka mig för jag inte gör min rapport så puss.

FACEBOOK, ETT STÄLLE FÖR ALLA

Daniella Samsonov har precis gått med i gruppen People that don't know me thinks i'm crazy. People that know me knows i am.


RISE N SHINE.

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och sitter här med min älskade cola. Är på ganska bra humör, beror väl antagligen på att det är torsdag, detvillsäga väldigt nära fredag och imorgon är det inte vilken fredag som helst utan det är början på 9 dagars lång frihet. Och det är najs! Jag inte behöver kriga mig ut i kylan idag, inte vänta i en oändligt lång tid på bussen utanframgång. För Mamma vill att jag kommer i tid så hon skjusar mig. h3h3h3h3h3h3h3h3.


SLEEP TIGHT.

Sådär. Nu måste jag faktiskt sova, måste till skolan imorn. Är ju inte direkt 2 c00l 4 sch00l även om man önskar. Har nyss kollat klart på sista avsnittet för idag av The Vampire Diaries. Tycker det är lite mycket twilight-stuk över det hela, men vad ska man göra?
Det jag ska göra är att säga godnatt och sovgott. Cya!


Placebo - Running Up That Hill

23.11

Sveriges sämsta bloggare? Javisst!
Har inte varit så aktivt på den här fronten senaste tiden, menmen who blame me? Mina dagar har bestått av att plugga, äta, sova och träna. Har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden, förutam att den här serien har käkat mig totalt. Helt spårat, totally. Självklart är det The Vampire Diaries jag pratar om! Som en drog nästan. Den r inte bra för mig för jag kommer antagligen pressa hela natten så jag inte sover och inte kommer till skolan men ändå mår jag bra av den. Helt sick! Men nu ska jag kolla på ett till avsnitt av min nya lover. KYSS!


<3


FRIDAY!

Hola!
Sitter hos Jennifer med henne och Micke. Var nyss nere i porten och mötte Ellan och Helene, hon fick tillbaka sin lucka till mobilen som Fiffi har haft ett tag. Senare så ska jag hämta min jacka på kem sen ska vi in till stan tror jag, fixa lite saker sen blir det paaaaaaaarthey tror jag, hihihih. Men ska platta håret nu, puss!

SEGT.

Hej du! Hade nyss oförberett prov i matte, likaså igår. Men vad inte här igår, var ju och spände mina räls. Vilka gör riktigt ont just nu.. Men jag tror det gick bra, eller det är väl mer önsketankar.

Pratar just nu med Rahma, vi funderar på att börja med so-uppgiften vi fick för sisådär tre veckor sen. Ett grupparbete om u-länder osv. Grupparbete och ingen i gruppen har börjat, great.
Annars har det varit en riktigt seg dag, min älskling just nu är inne på kemtvätt, min tjocka fjortis fjällräven alltså, så jag måste ha en trench-coat(?) för jag vägrar ha en röd everest jacka! Dom är riktigt fula tycker jag. Så jag fryser som en idiot så fort jag går ut, bråkade med mamma imorse och är allmänt trött och irriterad. Nu ska jag bara stå ut den sista en och en halv timma här i skolan sen blir det hem och sova, najjjjjjjjjjjjs.
Det blev ett väldigt osammanhängade inlägg, men skitsamma. cya later, puss!




FATTAR INTE.

Hi you, vet att min uppdatering är urusel och jag vet inte vad jag ska göra. Kom hem vid halv 3 idag, tog en morot sen somnade jag tilla för ungefär en halvtimme sen så jag vaknade av att mamma kom hem från någonstans. Alltså jag fattar inte hur jag kan sova så sjukt mycket hela tiden? Helt sick, jag sover nästan ingenting. Då är jag trött, sen sover jag jätte mycket. Men är fotfarande sjukt trött? What's my problem?
Imorn blir det ingen skola, ska vara på medis halv 11 imorn för att spänna rälsen och kedjan. Säger bara PAIN efteråt alltså...
Slänger in en låt som jag har haft i huvudet hela dagen. Fattar inte hur eller varför, den har bara funnits där. Det är iallafall intro låten till ''Livet enligt Rosa'' som gick på tv förut. Kommer ni ihåg den?

To Win My Love - Anna Maria Espinosa


WHERE DID THAT FEELING GO?

Lyssnar på lite kärlekslåtar, lyssnar på texter väldigt noga oftast.
Lever mig in i dom nästan och märker att det är någonting som fattas, nästan som om det är jag.
Försöker minnas hur det är att verkligen tycka om någon.
Men det går inte.. Har helt glömt bort hur det känns.
Hur sjukt är inte det?..
Helt fucked up.

Once upon a time I was falling in love, but now I'm only falling apart
There's nothing I can do, i'm always in the dark
Once upon a time there was light in my life, but now there's only love in the dark
Nothing I can say..

SMALL TALK.

Hejhej!
Sitter på söder vid köksbordet med Jennifer och Denisé, pratar lite om allting. Idag blir det fredags mys sen imorn blir det fest tror jag. Najs. Skulle egentligen köpt ett par nya skor idag, blev ju inga förra veckan för alla uggs är ju fan slut överallt, suck.. Men jag och Jennifer mötte först pappa på gullmars och sen åkte vi till skanstull för att handla lite men det blev grekisk resturang istället sen gick vi till hennes pappa och kolla på O.C. Men ska upp till balkongen nu. PUSS!


GASH, GIVE ME THAT MAN!


HOS J.

Sitter hon min kära vän Jennifer, vi har nyss käkat och catchat up lite. Vi har ju inte träffats sen i söndags. Den filuren har ju varot hos sin pappa i hundra år känns det som.. Men nu är hon back on track i tumba igen och imorn är det fredag! Känns galet skönt, men känns som om det inte har varit så mycket dom senaste helgerna?.. Har ju haft mycket med plugg och handbollen sen har man inte orkat :(((((((((( Men vi får se vad som händer imorn, hoppas på det bästa iallafall! Skriver sen, puss!

SCHOOL.

Hej!
Sitter i V1 och ska strax ha svenska. Kom till skolan vid halv nio idag så missade bara halva so;n. Bra för att vara mig faktiskt. Hade planer på att komma i tid, tvingade mig upp vid kvart över sex, hann inte platta håret för att hinna med bussen. Kommer till busshållplatsen och då säger en brud till mig att bussarna inte börja gå föräns 12. Så jag var tvungen att gå ner och då missade jag bussen från tumba. Menmen, kom till skolan iallafall, men nu ska jag göra klart min enkät och dela ut den. Puss!

CRAP.

Hej!
Var inte i skolan idag, hade fetaste mensvärken imorse så jag kunde knappt gå.. Inte kul, så jag tog några alvedon och sen somnade jag om. Vaknade vid halv 10 igen och satte på en film, kollade på nya bring it on: Fight to the finish. Det var helt okej, älskar high school filmer. Något jag skulle vilja göra är fan att åka till USA och gå in i på ett high school bara för att se ifall det är som i film. Malibu Barbies, Ghetto-brudarna, töntarna.. Ja ni förstår. Det skulle vara riktigt najs ju. Nu vill mamma något, så touch u later. Kiss!


CHILLNANI.

Har nyss kollat klart på Green Street Hooligans. Filmen är så grym, så synd när snyggingen Pete dör och så spelas gsh låten. Terrence Jay - One blood har jag för mig att den heter, riktigt bra. Såg att det har kommit ut en två men har hört att den är riktigt keff? Nån som har sett den? Funderar på att tanka den och kolla ikväll, men vi får se. Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga, skippar träningen och tränar på torsdag istället. Nu är det time for dinner strax, ska gå och skära sallad, touch u later. Puss


RSS 2.0