SAKTA KROSSAR DET MIG ATT VETA.

Hej!
Var inte i skolan idag heller, vaknade runt halv 7 och mådde illa så jag somnade om. Har varit borta från skolan 3 dagar den här veckan, inte okej alltså... Menmen, imorn ska jag till skolan och det är en till bra sak med imorn. Det är FREDAG! Wiho. Så jävla härligt, älskar fredagar. Imorn ska jag spendera dagen men Ellan, vet inte riktigt vad vi ska göra men sen blir det slagg hos henne. Vad ska ni göra imorn? Fest? Eller kanske fredagsmys med pojkvännen?
Aja, ska börja fixa mig lite smått nu. Ska ner till centrum och köpa nya uggs. Som alla kanske vet hatar jag vinter skor och går runt i konverse även fast det är -20 och snöstorm ute. Men min mor har tröttnat på det och tvingar mig att köpa ett par uggs... Funderar på ett par låga svarta. Sen vid 7 är det träning, men ska platta håret nu, PUSS!


trötteR.

Yo brother, kom hem för en timme sen ungefär. Det blev ett stopp i tullinge och solariet på hemvägen, mötte även upp Ellan som hade varit och tränan så hon följde med upp och solade. Var ett tag sen jag träffade den filuren, vi kom även fram till att jag ska fälja med henne utomlands i sommar med henne familj. Najs ju! Antingen cypern, mallorca eller bulgarien tror jag att det var. Men det hinner ju ändras, är ju bara Januari nu.. Helvete.

Just nu sitter jag och nördar fb, dircker min äckliga avslagna cola som har legat i väskan och äter choklad och har allmäns tråkigt. Trött är jag dessutom så jag funderar på att börja fixa mig för sängen faktiskt. Lite tidigt men sånt kan behövas ibland. Men jag ska sluta sitta här och snacka massa skit och gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Så om jag inte skriver mer idag, godnatt och sov gott så hörs vi imorn antagligen! PUSSSSSSS


HELVETE, VARFÖR MER SNÖ!?

Kom till skanstull för ett litet tag sen, tåget var försenat en kvart pågrund av all den här helvetes snön... Är riktigt trött på den alltså. Varför ska det komma mer nu när den första börjar försvinna?

Sitter i sängen här hos jennifers pappa med Jennifer och Emelie, vi ska bara ta det lungt sen nångång senare ikväll ska vi börja rulla tillbaka mot tumba. Blir ett stopp i tullinge och solariet då också tror jag, vill ju inte bli bländad av min vita hud när jag kollar mig i spegeln. Höhö.
Cya puss.

SmyR & McBusta ft. Young G - Ser du stjärnan i det blå


12.33

Yo! Har inte varit i skolan idag, vaknade runt 11 så det är anledningen. Ska strax hoppa in i duschen, fixa lite, dra på mig lite kläder sen rulla mot skanstull och möta jennifer och emelie. Skriver sen, puss!

gosh, hahaha

Det här känns lite onödigt att skriva men jag tänkte börja blogga igen. Har skrivit det hur många gånger som helst nu, men inte har det blivit av... Suck på mig. Men ett nytt försök blir det nu. PUSS!

RSS 2.0