ETT LÖFTE

Har inte bloggat på ett jävligt långt tag, vet. Men fnns inte tid för det ibland, all går ju till kompisar, skolan, träninga och fester ... Lite synd. Men ha sovit hos erkan hela helgn med skönt folk. Härligt! Och i fredags när jag ock erkan satt vid hennes matbord och hade ett ganska onyktert snack så lvade jag henn att börja bogga bättre. Ett löfte är ju ett löfte. Men hnner inte blogga mer nu, ska sätta mig med mammas pojkvän i soffan och kolla på "El classico" Barcas klack är ju riktigt tung ...


STRESS TO SUCCESS.

Ska fixa iordning mig nu och ta 55 bussen ner till Tumba och möta upp Ellan och få tillbaa min svarta mjukisdress! Sen vidare till idrottshuset, hörs när jg kommer hem. Kisses.

JAHA, NEHE.

Känns som om jag borde införskaffa sömnpiller? Sover nästan ingenting, och det är inte bara facebook's fel ... Jaja, jag får väl roa mig med att kolla på skor eller något och se om jag somnar innan 6. Annars äre bara att dra till skolan -.- Får pengar på torsdag och ska även in till staden då, så ska kolla runt lite efter ett par nya skor nu!

BACK!

Hallo! Har inte hunnit uppdatera på hela helgen, suck. Men nu är ja här! Kom hem för typ en timme sen och har nyss käkat tacos med familjen, mys! Lite senare ska jag över till jennifer och hämta lite saker som jag glömde där igår. Har egentligen inget att skriva just nu så, puss vi hörs senare!

JUSTE GLÖM INTE PARADISE HOTEL 22.00 IKVÄLL! :)

sämsT.

Ångar mina val idag ... fuck.

SLEEP TIGHT.

.

23.24

Hej. Har inte hunnit blogga någonting idag, har ingenaning om varför för har typ legat hemma och bara tagit det lungt hela dagen .. Skumt! Orkade inte gå upp imorse, min syster väcker mig vid 8, då jag börjar dagen, anyway men pallar inte gå upp så kommer mamma och då hade jag tydligen snackat om att min so på morgonen var inställd, haha. Men sen vaknade jag kvart i tio och kände att det inte var nån idé att dra till skolan. Drog hem, plugga lite hemma sendrog jag ner till kunskapskolan och träffa jennifer och massor med andra där! Imorn är det fredag, TAGGA! Ohgash, love it!.


STRESS.

Hinner inte sriva nu. Hörs senare. PUSS!


NATTINATTI.

Nu ska jag sova, eller försöka. Lägga ifrån mig datorn iaf. GODNATT!

.

''Live the life you love, beacuse it's too short to just live by the rules''

DAGS FÖR SÄNGEN.

Sitter här i sängen med min lilla älskling, g33kar facebook och livet leker eller vad säger man? Haha, nejdå men funderar på om jag ska börja tänka på refrängen om jag någonsin ska komma upp imorn. Gick ju till skolan idag, och det gick åt helvete. Ville bara ta alvedon efter alvedon, fast det går ju inte. Gick runt som en liten zombie i vissa stunder och i vissa var jag typ hur hyper och pigg som helst. Stannade kvar i skolan till halv 5 idag, jag och Nicole behövde verkligen jobba med vårat hus-preojekt. Både den praktiska och skriftliga delen. Men det är sjukt, jag stannar i skolan, frivilligt, till halv 5 och pluggar. Men det är riktigt bra tycker jag, lite cred till mig eller? Haha. Jaja, nu ska jag väl försöka sova. Vilket inte kommer gå eftersom facebook existerar!
GODNATT OCH DRÖM SÖTT!


Grymt fin låt.


MARABOU VINTER.

Såg att mamma hade köpt hem Marabou Vinter, kände bara att jag var tvungen att smaka. Spreciellt god var den ju inte, smakade riktigt konstigt. Glögg smakade den också .. Hmm, fattar inte att vissa har whainat om att den här var extra god. För det var den inte. Men, har ni smakat den? Vad tyckte ni?


Hiss/Diss?


MUSIC.

Ja, dom här lyssnade mn ju på när det var svartvitt på tv. Skämt åsido. Men sköna är dom iallafall!
Enjoy!

 

                                          

DAMN.

Hej bloggen! låter som typ blondinbella
Har precis suttit och pratat med min kära familj och bestämt lite saker. Vad får ni inte veta :) Passade även på att käka middag då eftersom jag inte har ätit på hela dagen, har inte kunnat. Har även varit och simmat idag med Jennifer, väldigt skönt! Men orkar inte blogga, har ont överallt känns det som :( mest i munnen dårå, men ... Puss!

 


GASH.

Facebook förstör min skolgång och mitt liv. Jag sitter uppe halva natten för att göra ingenting, eller jo sitta vid facebook. På grund av det kommer jag inte upp på morgonen och då missar jag mina lektioner, great. Då tänker ni säkert, varför då sitta uppe? Men det ligger till såhär att jag älskar facebook! Så ere, det är mitt liv! Skämt åsido ... Men nästan! :)


ÄSCH, FUCK IT.

Får damp på blogg.se att man nästan aldrig kan ladda upp bilder.. Alltid ska det bli knas med det och då är inläggen meningslösa nästan. Man brukan väl säga att en bild säger mer än tusen ord?

SÅ.

Kom nyss in, hade ett väldigt skönt nattprat med min kära vän Jennifer, pratade om allt och ingenting! Ska försöka sova nu, vi hörs imorn. GODNATT!

STRAX TILLBAKA.

Drar ut och träffar Jennifer en snabbis nu. Tillbaka om max en halvtimme. PUSS!

JA, JUSTE

Jag har ju en blogg som ska uppdateras också, juste!

Har inte haft tid på länge. Är sjukt stressad hela tiden, måste göra de där och de här ... Jaja, men man kommer ingenstans med bortförklaringar.

Dom två senaste dagarna har jag sovit och knaprat alvedon. Då tänker ni säkert varför? Jo, fö jag har opererat min mun. Nej, inte ankläppar som kissie, jag har typ ''problem'' med tänderna. Så, har blivit sjukt seg av alla alvedon och ipren jag har behövt ta för att hindra smärtan. Men imorn ska jag prova gå till skolan, mår jag som en jävla jude drar jag hem. Men för att äns komma till skolan imorn måste jag sova nu, ska bara kolla lite på facebook, sen sova! Så, GODNATT!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Obeskrivlig lycka. Allsvenskan 2010. Aldrig ska vi ner igen!. Stockholms stolthet, bäst i stan!


Kanske ska fira med en banan?


OHFUCK, GREAT!

Helvete, vi förlorade mot kebab if. Hur fan går det till? Vi spela som ett gäng pundare ... Menmen, en ny chans på söndag. På stadion tar vi dom. GAAAAAAAAAAASH! Får damp.

Iallafall, vad inte det jag ville. Har egentligen ingenting att berätta, men skitsamma.
Jennifergick för en liten stund sen, vi har haft lite mys. Tända ljus, film och popcorn! Sen kom Jonna och joinade oss. Vi kollade på filmen ''Bandits'' Det va helt okej. Aja, är för sur och irriterad för att blogga nu. Ska g33ka facebook istället. Puss!





FÖRALLTID! 
Även fast ni spelar som pissluffare ibland ..


PUH!

Nu har jag städat klart hela mitt rum. Har nyss ätit och nu ska jag över till Jennifer. Hörs sen! Puss

zzZZZzZZzz ......

Godmorgon bloggen! Vaknade nyss :$ Fyfan vad skönt det var att sova, älskar sovmornar. Men tyvärr så har inte jag nåra på mitt schema. Därför kan det bli lite knas med morgonlektionerna ... Jaja, orkade inte slänga in ett sista inlägg igår, blev sjukt trött bara sådär. Så jag kolla klart på filmen ''10 things I hate about you''. Har sett den förut, den är bra. Idag har jag lite saker att göra: 
  • Först och främst komma upp ur sängen
  • Städa hela mitt rum + dammsuga och tvätta golvet
  • Åka ner till tumba och fixa lite saker
  • Träffa Jennifer och Ellan
  • Dra och simma
  • Ta hand om hunden hela kvällen

Men nu ska jag dra och käka frukost, är skithungrig!
CYA BITCHES!


Could i, would i, should i

Hallå! Har äntligen kommit till sängen, har plockat med mig datan från mamma, aceton, nagellack, cola och sex and the city boxen. Är ju ledig imorn så tänkte att jag kunde va uppe lite längre och fixa mina naglar. Älskar allt som har med naglar att göra, lösnaglar, akrylnaglar, lack, diamanter, fila, klippa, forma... you name it!
Har dock bara 2 skivor kvar av boxen :( Längtar tills nästa film kommer ut, i 'heart' sex and the city

mys





HAHAHAHAHA!

Hej på er!
Håller på att farmar just nu, g33k jag vet. Haha, men man fastnar för spelet, helt sjuuukt mycket. Idag har jag inte gjot så mycket, varit i skolan ännu en dag som gått segt, hade simning som sista lektion och så drar han ut på lektionen också. Typiskt. Sen rappade jag iallafall på och mötte Ellan, Felle och Anita i Tumba så åkte vi till Rönninge och solade, hade inte gjort det på ett tag så känndes att det behövdes! Sen har dagen bara rullat, mötte Jennifer, åkte till Ellan sen he till Jennifer och bara degat känns det som. Jaja, skitsamma. Nu ka jag farma klart, bloggar antagligen senare, okej? Puss!


in my heart! 


G33K!

Hallå! Kom precis in med hunden, fyfan vad det är kallt ute. Som sagt, brr ice age is comin' up! Usch för det. Vem vill gå med tre tjocktröjor och fjällis på sig i vinter liksom, jag är iallafall inte på.

Idag har jag och Jennifer varit nere och simmat. Simmade i 45 min! Va asskönt och avslappnade. Sen en lång stund i bastun, haha mig love bastu. That's it! Vi bestämde även att vi ska simma 4 gånger i veckan, måndag onsdag fredag och söndag.

Efter det har jag bara suttit hemma vid tv;n och det har varit skönt. Är helt slut efter lovet, har inte blivit särskilt mycket sova om man säger så ... Men därför ska jag gå och lägga mig nu. Ska bara farma :$ Puss & Godnatt!

LET'S HATE MONDAYS

Måndag, måndag, måndag. Första dagen i skolan efter lovet, riktigt segt. Va inte alls taggad att gå upp imorse kan jag ju säga. Jaja, måste man så måste man. Sitter i V2 med Selma, Johanna och Maria, borde plugga men orkar verkligern inte, vill ha lov nununu. När är jullovet? 

Slutar runt 2 idag, då ska jag rulla hemåt sen ska jag och Jennifer ner till badhuset och antingen gymma eller simma. Måste komma igång med träningen igen.

Nu ska jag in på facebook och sen måste jag börja med hemkunskapen. Suck ...


DIF vs. ASSYRISKA

Haha, nej jag har inte kommit till sängen än. Kom på att dif har ju dubbelmatch mt Assyriska nästa vecka. Kvalmatcher 4 och 8 November. Kämpa nu! Funderar på att kanske gå när dom spelare på Stadion, nån som ska gå då? Satt och funtade på ifall jag skulle köpa en ny matchtröja, men kom på att dom nya kommer ju ut i början av nästa säsong. Känns lite onödigt att köpa en matchtröjan 08/09 .. Jaha, nehe skitsamma. Hittade en annan lite smårolig t-shirt när jag kolade runt i dif-shopen:


199:- Lite roligt att dom har lite självironi.


ETT HÄRLIGT HÖSTLOV

... Är nu slut, dagt för skola och allvar igen. Har haften riktigt rolig vecka med massa vänner! Halloween fester och vanliga myskvällar. I fredags va jag ju hemma hos Alice i Salem. Riktigt rolig fest tills polishelvetet kom ch förstörde allt. Det ända dom har för sig verkar det som, ta ungdomars dricka och åka till fester och förstöra ... Jaja, skitsamma. Sen när vi hade städat klart när alla hade dragit drog jag och Alice till Ricki på efterfest hahahhahah. Fyfan asså, om hem runt halv 6 sen oh va helt död. Sen igår skulle jag och Jennifer till stälje på halloween fest, men sen kom Ellan och Kim och hämtade oss, vi åkte hem till Ellan, fixade oss och lite sånt sen drog vi till Jonna ett tag. En blev det efterfest hos Ricki igen, riktigt kul! Ett väldigt bra slut på ett väldigt bra höstlov 

Idag har jag inte gjort så mycket, varit hos min mormor och morfar och träffat min morbro och fck försenad fördelsedagspresent, 350:-. Sen möte jag ellan i centrum, hon va inte så glad och förstår helt varför. Men gumman, du vet vad jag tycker ...
Kom hem runt nio och har inte gjort ett piss sen dess. Nu funtar jag på att kolla min farm sen lägga mig och kolla på en film. Skriver mer senare eller imorn helt enkelt. Kyss och Godnatt!

 


RSS 2.0