PIMP MY MOZILLA.

Hihi, nu har jag pimpat mitt mozilla lite också. Såg att man kunde ladda ner en ny verison att firefox och då kunde man göra egna personliga "headers" eller Personas som dom kallar det. Gör det ni nu också! Det är heöt gratis, men man måste använda webbläsaren Mozilla Firefox för att det ska fungera. Men nu ploppade det upp att disney-verisonen av Alice i Underlandet är klar så ska lägga mig och kolla på den nu. Så godnatt och sov sött så hörs vi imorn!



OJDÅ.

Hallå! Nu är jag här, har inte haft tid att skriva idag. Har varit ute och sprungit runt hela dagen. Först i skolan, sen dra ner till tattoon och checka när min mor gjorde en gadd, sen spring till tåget och spinga runt i stan! Men nu är jag hemma. Jennifer och jag tog ett stopp förbi hennes kära far i skanstull, ett ganska långt sådant menmen. Kom dit runt 5 eller något och hem nu, haha. Så skönt att vara där, gash jag vill flytta till stan! Jaja, vi laddade ner Alice i Underlandet också, den nya verisonen som kom ut för inte så länge sen. Den var helt okej men hade förväntat mig bättre, så disneys orginal-verison är lätt bättre. Fick för mig att ladda ner den nu också, bara att hoppas på att den är klar tills man ska gå och lägga sig så blir det najs. Hörs sen, puss!

Vad tycker ni? Disneys orginal-verison eller Tim Burtons nya?

LONG TIME NO SEEN

Nej men hallå! Remember me? Jag brukade skriva lite skit i den här bloggen förut (med urusel uppdatering btw), om min vardag, kläder och weekends. Sen helt plötsligt kom ett väldigt ont bloggmonster och kidnappade mig. Japp, så är det och that's the truth!

Okej, tid att vara seriös. Men det lät väl lite trovärdigt? Inte? Nej, jag skulle inte tro på det för femöre.

Men nu ska jag börja blogga igen, tror ni verkligen på det fortfarande? Jaja, skitsamma.
Imorn så ska jag försöka hinna fixa ny design, känns som om att det behövs faktiskt. Men skulle bara ge er mitt tillkännagivande om bloggen. Nu blir det desperate housewives press hela natten, eller tills jag somnar iallafall.
GODNATT OCH SOVGOTT!

FML.

Har kommit hem från stan för ett bra tag sen, har bara varit för lat för att skriva. Har världens jävla pms och min mage känns som om att den ska trilla av. Så nu ska jag ligga i soffan, kolla på The Vampire Diaries och bara tycka synd om min själv.


RSS 2.0