SÖNDAG.

Hej bloggen! Sitter just nu hos mormor, ska grilla om ett tag. Mums! Har varit rätt kass uppdatering, men det har varit helg. Kan dra den lite snabbt;
I Fredags firade vi Felicia lite som hade fyllt 18 i tisdags. Vi satte en ögonbindel på henne och åkte sedan ut till vänner i Nacka (hon fick åka från skanstull till hästhagen? i nacka med täckta ögon), där blev det sedan fyverkerier, alkohol och skratt! Vi sov sedan där och som vanligt kom man inte i säng förens vid 7 på morgonen. Åkte sedan hem vid 12, kan ju säga att man var rätt sliten, i'd drank a little more than i should om man säger så. Men glad är man för det ändå för kul var det!
Lördagen är en rätt oklar dag, åkte hem till Jennifer, köpte kebeb, åt och sen la vi oss och kollade på harry potter, båda slocknade efter typ en kvart och sov i ungefär 4 timmar, gjorde sedan ett nytt försök att kolla på filmen, somnade lite då och då. Efter två filmer till typ somnde vi båda sött och sov till tolv idag. Idag har det sedan inte hänt speciellt mycket, duschat, varit halvtbakis fortfarande och som sagt sitter man nu hos mormor och ska äta om ett tag!

Kommentarer

Kommentera

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0